reklam

31 Mayıs 2013 Cuma

Engellenmiştir - Kısa film


1 Kezban 1 Mahmut – 4. Bölüm (SANSÜRSÜZ)


1 Kezban 1 Mahmut – 3. Bölüm (SANSÜRSÜZ)


1 Kezban 1 Mahmut – 2. Bölüm (SANSÜRSÜZ)


1 Kezban 1 Mahmut – 1. Bölüm (SANSÜRSÜZ)


MC Murtaza feat. MC Nihat - Beni Yine Sev | 1 Kezban 1 Mahmut Müzikleri


Baldır Bal Reklamı - Full versiyon (1 Kezban 1 Mahmut)


Oğuzhan Uğur - Çok Şükür ( Bonus )


Gereksizse Söndür (Oğuzhan Uğur)


Tın (Oğuzhan Uğur)


Soğan Ekmek (Oğuzhan Uğur)


16 Mayıs 2013 Perşembe

Chrome Kullanıcı Sayısı Artıyor


Google geliştirici konferansı I/0 dün başladı. Etkinliğin Chrome ile ilgili bölümünde tarayıcının giderek artan kullanıcı sayısı ile ilgili rakamlar paylaşıldı.


Dün San Francisco'da bulunan Moscone Center'da başlayan Google I/Oetkinliğinin açılışında, şirketin internet tarayıcısı Chrome ile ilgili bazı bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre Chrome'un kullanıcı sayısı giderek artıyor.

Yapılan açıklamada Chrome'un 750 milyon aktif kullanıcısı bulunduğu belirtilirken bu rakamın 300 milyonunu, son 12 ay içinde Chromekullanmaya başlayan yeni kullanıcıların oluşturduğu ifade edildi. Google Chrome'un mobil sürümünün kullanımı hakkında ise net rakam verilmezken tarayıcının giderek büyüdüğü vurgulandı.
Google'ın paylaştığı grafiğe bakılacak olursa, 2010 yılından 2012'ye kadar daha yavaş bir artış eğilimi gösteren Google Chrome kullanımı son iki buçuk yıldır daha hızlı bir büyüme göstermiş durumda. Özellikle 2012 yılından günümüze kadar 300 milyonluk bir artış sağlandığı görülüyor.
Şirkete göre Google Chrome'un kullanıcı artış eğlimi önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edecek.

iOS'ta Ana Ekranı Kişiselleştirin


iOS cihazınızdaki ana ekran simgelerini Jailbreak kullanmadan özelleştirmek istiyorsanız, sizler için ilginizi çekecek bir haberimiz var.


Gridlock isimli ünlü Jailbreak Tweak’ine benzer bir özellik taşıyan ve ana ekran üzerinde bulunan ikonların arasında boşluk bırakmanızı sağlayacakyeni bir açık ortaya çıktı.
Böyle bir açığın ortaya çıktığını öğrenince bir hayli şaşıranlar oldu. Çünkü bilindiği üzere bu tür ana ekran özelleştirmeleri için cihazınızda mutlakaJailbreak bulunmalıdır. Ancak bu uygulama ile artık Jailbreak’e gerek kalmadan ana ekranınızı kişiselleştirebilirsiniz.
Herhangi bir performans problemiyle karşılaşılmayan bu açık iOS 6 ve sonrası ile uyumlu olan bütün iOS cihazlar üzerinde test edildi. Ana ekranınızı nasıl kişiselleştireceğinizi öğrenmek isterseniz, aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz.
Not: Ana ekranınızda bulunan alt satırdaki uygulamalarınızı ‘1 uygulama, içinde 2 uygulama bulunan bir dosya ve 2 uygulama daha ‘ düzeninde ayarladığınızdan emin olun. Hangi uygulamaları kullandığınızın bir önemi olmamakla beraber bu ikon düzeni, uygulamanın etkisi açısından büyük önem taşıyor.
1. Adım: Bir dosya açın ve ikonların titrediği modda uygulamalarınızı bu dosyanın içine koyun. Parmağınızı ekrandan kaldırmadan, bir uygulamayı dosyanın içerisinden çekin ve alt satırda bulunan 4. ikonun üstüne yerleştirin. iOS, 2 uygulamalı yeni bir dosya oluşturana kadar parmağınızı ekrandan kaldırmayın.
  
2. Adım: Yeni bir dosya oluştuğunda aynı uygulamayı yeni oluşturduğunuz dosyanın içine 1. adımdaki gibi sürüklemeye devam edin ve daha sonra uygulamayı orjinal dosyasına sürükleyin ve bırakın. Artık ana ekranınızın alt satırında 2 adet dosyaya sahipsiniz.
  
3. Adım: Yeni dosyayı açın ve ikonların titrediği modda uygulamayı dosyanın içine yerleştirin. Daha sonra uygulamanızı dosyanın içinden çıkararak ana ekranda istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Parmağınızı ekrandan kaldırdığınız anda, uygulamanız gözden kaybolacak ve küçük bir boşluk oluşacak. Uygulamanız ana ekranın ikinci sayfasına taşındığı için endişelenmenize gerek yok.
Arzu ettiğiniz ana ekran görüntüsüne ulaşana kadar bu süreçleri istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz. Yarattığınız boşluklar sanki orada bir uygulama varmış gibi olacak. Boşlukların yerini de boşluğun çevresindeki uygulamaları yeniden taşıyarak ve düzenleyerek ayarlayabilirsiniz.
Uygulamayı boşluk yaratmak için kullandığınızda, o ana ekrandan geriye dönmenize izin vermediğini aklınızdan çıkarmayın. Ne sebeple olursa olsun iOS buna izin vermiyor. Bu nedenle ana ekranın ikinci sayfasında durmasının sizin için bir sorun oluşturmadığı uygulamaları kullandığınızdan emin olun.
Eğer ana ekranınızı eski ve normal haline geri döndürmek istiyorsanız,cihazınızı yeniden başlatın ve böylece tüm boşluklar kaldırılmış olacak. Bu çözüm ana ekranınızın ikinci sayfası için de geçerli bir çözüm.

App Store'da Rekora Ulaşıldı



Apple uygulama mağazasında bir süredir devam eden heyecanlı bekleyiş sona erdi ve 50 milyarıncı uygulama indirildi. Ödül kazanan şanslı kişinin kim olduğu ise henüz açıklanmadı.

Apple uygulama mağazası App Store'da bir süredir devam eden heyecanlı bir bekleyiş sona erdi. 2008'de kullanıma açılan App Store üzerinden 50 milyarıncı uygulama bugün indirildi.
İlk 25 milyar uygulama indirme sayısına 3 yıl 8 ay gibi bir sürede ulaşabilen App Store, ikinci 25 milyara ise sadece 14.5 ayda ulaşmayı başardı.

 Uygulama  İndirme Rakamlarının Yıldan Yıla Artışı
İndirilen 50 milyarıncı uygulama Apple için önemli bir rekor ve yeni birkilometre taşı anlamına gelirken, bu uygulamayı indiren şanslı kişi için degüzel bir ödül sunuyor.
50 milyarıncı uygulamayı indiren kişi 10 bin Dolarlık uygulama mağazası hediye çeki kazanırken, hemen ardından gelen 50 şanslı kişi ise 500'er Dolarlık hediye çeklerine hak kazandılar.
   
Talihlilerin kimler olduğu henüz açıklanmadı ancak Apple tüm kullancılarına"siz olmasaydınız olmazdı" cümlesi ile resmi sitesi üzerinden teşekkür etti.
Yaklaşık 13 gün önce Apple sitesine ve App Store'a eklenen sayaç ile 50 milyarıncı uygulama kampanyası başlatılmış ve son günlerde paylaşılan"50 milyar" odaklı görseller ile kampanya sürdürülmüştü.
   
Birkaç gün önce yayımladığımız "Apple Store'da Büyük Heyecan Sürüyor" başlıklı haberimizde yer alan görsellerde 50 milyar rakamının büyüklüğünü anlatan çeşitli kıyaslamalar yapılıyor; 50 milyar tuğla ile 12 adet Çin Seddi'nin inşaa edilebileceği ve 50 milyar adım ile Dünya'nın çevresininde 800 defa tur atılabileceği yönünde ilginç bilgiler paylaşılıyordu.

Otomobilde Sürücü Tarih Oluyor


Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kızgın Kuşlar Beyazperdeye Geliyor


Angry Birds'ün sinema filmi ile ilgili dedikodular resmi açıklama ile son buldu. Oyunun film haklarını satın alan Sony, 2016 yılında sevimli kahramanları beyazperdeye taşıyacak.

Mobil platformlarda en çok oynanan oyunların başında gelen ve Roviotarafından geliştirilen Angry Birds'ün sinema versiyonu için düğmeye basıldı. Oyunun film haklarını satın alan Sony Picturesilk filmin 2016 yılında izleyicilerle buluşacağının müjdesini verdi.
Üç boyutlu olarak animasyon filmi 1 Temmuz 2016 tarihinde gösterime girecek. Filmin yapımcı koltuğunda John Cohen oturacak. Halen TV dizisi bulunan oyunun film versiyonunun finansmanına üretici firma Rovio da katkıda bulunacak.
Filme ilgili şimdilik daha fazla bir bilgi bulunmazsen, oyunseverlerin bu haberi sevinçle karşıladığını da belirtmekte fayda var. Öte yandan birden fazla oyun sürümü bulunan Angry Birds'ün nasıl bir uyarlama ile beyazperdeye geleceği şimdilik bilinmiyor. 

Google, Sesli Aramayı PC'ye Getirdi


Google'ın iOS ve Android uygulamalarında uzun süredir bulunan sesli arama yapma özelliği artık bilgisayarda da kullanılabilir olacak. Detaylar haberimizde.

16/05/2013 10:30
Android ve iOS akıllı telefonlarında ses ile arama yapabilen Google, şimdi de aynı özelliği bilgisayarlarımıza getirmeye hazırlanıyor. 
San Francisco'da düzenlenen Google I/O 2013 etkinliğinde duyurulanGoogle Chrome için sesli arama özelliği çok yakında Google Chrome'daki yerini alacak ve bu sayede kullanıcılar bilgisayarları başına sadece tek bir tıklama yapıp sonrasında ses ile arama yapabilecekler.
Google Chrome Canary Şimdiden Sesli Arayabiliyor
Google I/O etkinliğinde bu yeniliğin duyurulmasının ardından29.0.1508.3 sürümüne güncellenen Google Chrome'un Canary sürümü şimdiden sesli arama yapma özelliğine kavuştu.
Arama kutusuna eklenen tuş ile sesli arama yapılabiliyor.
Chrome'a yapılacak yeniliklerin ilk olarak test edildiği sürüm olanCanary'de bu sayede Google.com'da yer alan tuşa basıp sesli arama yapabiliyorsunuz.
Google Sinyallari Daha Önce Vermişti
Eğer durup duruken nereden çıktı bu sesli arama özelliği diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz diyebiliriz. Çünkü GoogleChrome 25 Betasürümünde "Web Speech API" ile birlikte tarayıcısına ses tanıma özelliği kazandırmıştı.
Bizim de sizlerle buradaki haberimizde paylaştığımız bu özellik sayesindeGoogle Chrome ile e-posta gönderebiliyordunuz.

Her ne kadar bazı kullanıcılar Google'ın bu yeniliğini "gereksiz" olarak değerlendirse de biz geliştirildikçe sesli arama özelliği ile çok başarılı işler çıkarılabileceğini düşünüyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Galaxy S4'ün Dahili Hafızası Boşalacak


Samsung, dahili depolamanın yaklaşık 8 GB'a yakın kısmını kullanan Galaxy S4 için yeni bir güncelleme vermeye hazırlanıyor. Güncelleme sonrası cihazın verimi artırılacak.

16/05/2013 15:25
Samsung'un 27 Nisan'da pek çok ülkeyle beraber Türkiye'de de satışa sunduğu Galaxy S4 modelini daha önce incelemiştik.
Video incelememizde de değindiğimiz gibi, 16 GB'lık Galaxy S4'ün dahili hafızasının neredeyse yarısıSamsung'un cihaza yüklediği yazılımlar tarafından dolduruluyor. MicroSD'ye uygulama taşıma noktasında belli başlı sorunların yaşandığı Android platformunda, dahili hafızanın önemi bu yüzden oldukça üst seviyede.
Kullanıcılardan tepki çeken bu durum, Samsung'u harekete geçirmiş durumda. Teknoloji sitelerinden yazılanlara cevap veren Samsung, dahilidepolamanın büyük bir kısmının cihaz tarafından kullanıldığının farkındaoldukllarını, ve Haziran ayında çıkaracakları güncellemeyle bu sorunun önüne geçeceklerini duyurdu.
Böylece kullanılan dahili depolama miktarı azaltılacak ve kullanıcılara daha boş bir alan sunulacak. Ayrıca bu güncellemeyle beraber RAM kullanım optimizasyonunun da gelebileceği konuşulanların arasındaki yerini alıyor. Çünkü TouchWiz ciddi bir RAM tüketimine sahip bir arayüz.

Racer ile Mobil Chrome'da Yarışın


Google I/O etkinliğinin ilk gününde tanıtılan Racer adlı oyun mobil cihazlarda Chrome tarayıcısını kullananlar için oldukça ilginç bir yarış deneyimi sunuyor.


Google'ın geliştiriciler için düzenlediği I/O konferansı devam ederken, biz de sizlere bu etkinlikte tanıtılan yenilikleri aktarmaya devam ediyoruz. Buhaberimize konu olan Racer ise her ne kadar sadece bir oyun olarak görünse de Google Chrome'un ve Google Cloud platformunun mobil platformda neler yapabileceğini görebilmek için güzel bir örnek oluşturuyor.
Racer, mobil Chrome uygulaması için hazırlanmış ancak diğer mobil tarayıcıların bir bölümünde de oynayabildiğiniz, biz Safari'de de oynadık,HTML 5 tabanlı bir yarış oyunu.
Racer Nasıl Oynanır ?
G.co/Racer adresinden ulaşabileceğiniz oyuna giriş yapmanızın ardından birçok çoklu oyuncu oynanan oyunda olduğu gibi bir kişi "Start A New Race" diyerek oyunu kuruyor ve karşısına çıkan 5 haneli yarış kodunudiğer oyuncular "Join A Race" dedikten sonra kullanıyor ve maksimum 5 kişi olmak üzere herkes yarışa hazır hale geliyor.
Bu aşamadan sonra oyunun kurucusu bölümün zorluğunu seçiyor ve yarış başlıyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip oyunda ekrana basılı tuttuğunuzda aracınız hızlanırken, dokunmayı bıraktığınızda ise aracınız yavaşlamaya başlıyor. Bu sayede birbirinizle yarıştığınız oyundaki en ilgi çekici noktalardan bir ise yarış haritasının ekranlara paylaştırılması.
iPhone 5 ve HTC One SV ile Google Racer Oynadık
Tüm harita oyuncu sayısına eşit parçaya bölünüyor ve böylece herkes yarışa aynı telefonun ekranında başlıyor daha sonra yarış diğer telefonlarda devam ediyor. Bu her ne kadar birden fazla kişinin yan yana gelip oyunu oynamasını zorlaştırıyor olsa da ortaya oldukça eğlenceli görüntüler çıktığını söyleyebiliriz.
Google Chrome'un yeteneklerini sergilemek için hazırlanan bu küçük oyun bağımlılık yaratacak düzeyde olmasa da son derece keyifli anlar geçirmenizi sağlıyor ve Racer'ı gördükten sonra Chrome ve Google Cloudplatformu ile yapılabilecek diğer projeleri daha da merak ediyorsunuz.

Windows Phone, YouTube'suz Kalabilir!


Microsoft tarafından yenilenen Windows Phone için YouTube uygulaması, Google'ın yolladığı ihbarname sonrası marketten kaldırılabilir. Detaylar haberimizde.


Google'ın Windows Phone platformu için pek uygulama geliştirmediği biliniyor. Resmi Google MailTalkDriveChrome ve YouTube başta olmak üzere pek çok uygulamayı Windows Phone için geliştirmeyenGoogleMicrosoft'un yaptığı YouTube uygulamasını platformdan kaldırmasını istedi.
Google'a göre hazırlanan Windows Phone için YouTube uygulamasındaMicrosoftYouTube API kullanım şartlarına uymayarak reklamların çıkmasını engelliyor.
The Verge'ün yaptığı habere göre Google'ın Microsoft'a ihtarname yolladığı ve ihtarnamede de yukarıdaki durumun anlatıldığı, daha sonra da uygulamanın yenilenmesi durumunda marketten kaldırılmasını ve indirilmesinin engellenmesini istediği ortaya çıktı.
Microsoft'tan gelen açıklamaya ise Google'ın istediği reklam paylaşımını gerçekleştiren API'ler kendileriyle paylaşıldığında, uygulama içerisine ekleneceği belirtildi. Google ile beraber çalışmanın önemine değinenMicrosoft, işbirliği sonucu ortak müşterilerin de yararına olacağı vurgulandı.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan güncellemeyle beraber gerçekten bir uygulamaya dönüşen Windows Phone için YouTube, bakalım gerçekten marketten kaldırılacak mı?

12 Mayıs 2013 Pazar

şahan-ceviz kıran,kıravat takmakla saygı olurmu


şahan-ceviz kıran,kıravat takmakla saygı olurmu


Şahan - Ceviz Kıran - Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var


Şahan-Petrol tarım ürünümüdür??


sahan bir kilo demir mi ağır bir kilo pamuk mu?


Emre Bozkurt- Kızlarla tanışma girişimleri


Emre Bozkurt YGS Yatağa Geç Soyun :D


Erkekler neden vermez.(+18)


Emre Bozkurt- Kızlar Neyin Peşindesiniz


Emre Bozkurt- Pc den kalkamayanlar :D


Emre Bozkurt Facebook İcat oldu Yavşak sayısında Artış yaşanadı :D


Emre Bozkurt- Kopya Vermeyen Arkadaş


Emre Bozkurt Kız NasıL tavLanır İzle dene :D


Emre Bozkurt - Reddedilen Erkek Psikolojisi


Emre Bozkurt Serbest Hali


Emre Bozkurt Oha lan kim kime atlamış


Kızlar neden vermez cicişlerine cevap


ask.fm de Kapalı kızdan Kapak cevaplar


Lezmisin ? Ask Fm


Anadolu Efes'e Gizli Kamera Sürprizi


Benim babam karete şeyi (ask.fm maceraları )


Ask.fm Ergenleri - Kas Var mı ?


Top 10 Ask Fm İnternet Fenomenleri Atarli Ergenler


Mehmet Uygar Aksu - Unutulmayan Sahne :)


Boss & Kardinal ft. Mehmet Uygar Aksu - Omeglede Sanat |5|


Boss & Kardinal ft. Mehmet Uygar Aksu - Omeglede Sanat |5|

3 Mayıs 2013 Cuma

Bengü Yaralı


Bengü Yaralı Şarkı Sözü Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Kendimden vazgeçerim, her rüzgârdan geçerim Bir tek onun meltemi, bulmuştu şu özümü Öyle bi baktı yüzüme giderken yaralı, yaralı Ben ömrümde bu kadar yıkılmamıştım O an aşk öyle bir tutuşturuyor adamı Ben dünyaya bu kadar sıkışmamıştım Öyle bi baktı yüzüme giderken yaralı, yaralı Ben ömrümde bu kadar yıkılmamıştım O an aşk öyle bir tutuşturuyor adamı Ben dünyaya bu kadar sıkışmamıştım Ben kimseye böyle yakışmamıştım

Demet Akalın Giderli Şarkılar


sözleri Demet Akalın Giderli Şarkılar Şarkı Sözü Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılardan Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılardan Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var var var Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var Arkasına bakmadan çekip giden birisi var Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var var var Söz: Gökhan Şahin Müzik: Emrah Karaduman

Emre Kaya Teşekkürler


sözleri Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti dedimya olmuyor inanki senle ben Fırtına öncesi sessizliği görmüyor musun T Sen kendini ne sanıyorsun Gerçeği sayende gördüm teşekkür ederim İçi boş kalbini tattım ne yazıkki sevgilim Zahmet edip masallarla gelme karşıma Beni affet demekle bilki zaten çoktan geciktin Gerçeği sayende gördüm teşekkür ederim İçi boş kalbini tattım ne yazık ki sevgilim Zahmet edip masallarla gelme karşıma Beni affet demekle bilki zaten çoktan geciktin

Sayko Saykan - Gelin Olmuş | İnci Sözlük


6 Harfliler - İnci Sözlük


CcC omegle - Gangnam Style


Cristiano Ronaldo'nun Hayatı Günlük Yaşamı


 

Hayatı

  Gerçek adı Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro olan 1985 portekiz doğumlu dünyanın en ünlü ve yakışıklı futbolcusudur. Şu anda İngilterede Manchester United takımında oynamaktadır. Dünya kupasında yaşanan olaylardan sonra takımından ayrılmayı planlamaktadır. Ancak M.United onu bırakamaz ve de bırakmadı. Cristiano Ronaldo M.United için David Beckham takımdan gittikten sonra David Beckham'ın yerini doldurmak için alınmıştır. Yerini doldurmak futbolsal anlamda değil bir süper star anlamındadır. Gerçekten de Cristiano Ronaldo dünyada en çok hayranı olan yıldız futbolculardandır. Sporting Lisbon'dan Manchester United'a 12.24 Milyon Pound karşılığında ilginç bir şekilde transfer olmuştur. Sporting Lisbon ve Manchster United takımları hazırlık maçı yaparlar. Bu maçta Sporting Lisbon forması giyen Cristiano Ronaldo Manchester United'a karşı devleşen futboluyla göz doldurmuş ve adeta tek başına oynayarak takımının kazanmasını sağlamıştır. Cristiano Ronaldo'yu çok beğenen Manchester United takımının Teknik direktörü Cristiano Rolando'yu transfer etmiştir. Cristiano Ronaldo Manchester United takımının 7 numaralı formasını giymektedir. Ayrıca Manchester United'da forma giyen ilk portekizli oyuncu olarak tarihe geçmiştir. Manchester United forması ile ilk sezonunda Sir Matt Busby Yılın Futbolcusu ödülünü almıştır. 2002/2003 sezonunda 25 maçta forma giymiş ve 3 gol atmıştır. 2003/2004 sezonunda 39 maçta forma şansı bulmuş ve 8 gol atmıştır, ayrıca FA Cup finalinde Milwall ile oynanan maçta forma giymiştir. Euro 2004 de yıldızı parlayan oyuncu Portekiz milli takımının vazgeçilmez ilk 11'i arasında bulunmaktadır. Dünya kupası 2006'ya damgasını da vuran üncü futbolcu CR, dünya kupasında ingiltereden takım arkadaşı Rooney ile yaşadığı olaylar İngiliz basında çok büyütülünce İngilterenden ayrılma aşamasına gelmiştir. Onu diğerlerinden farklı kılan özelliği çok hızlı olması, inanılmaz bilek hareketleri ve çalım yeteneğine sahip olmasıdır. Oynadığı oyun göze çok estetik gelmekte ve futbol izleyenlere ayrı bir zevk vermektedir. C. Ronaldo brçok bilgisayar oyunda çok iyi puanlar almış bir oyuncudur. Bilgisayar oyunlarında Cristiano Ronaldoyu alan takımlar çok güçlü olmaktadır. C. Ronaldo birçok sevgili değiştirmiştir. Sevgilileri arasında birçok top model, manken, tv sunucusu da vardır. Ayrıca sevgililerinden biri Türkiye'de çok iyi tanınan eski Galatasarylı futbolcu Jardel'in kız kardeşidir. Cristiano Ronaldo çok hayırseverdir. Endenozya'da olan Tsunami sonunda evsiz kalan bir baba ve oğlununa bir ev almıştır. Ayrıca 11 yaşındaki bu çocuğun tüm masraflarını üstlenmiştir. Bu davranışıyla kendisine hayran olanların yüzünü kara çıkarmamıştır. Cristiano Ronaldo adı nereden gelmektedir? C. Ronaldo'nun babası eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olan Ronald Reagan'ı çok sevmekteydi. Bu yüzden onun adını kendi oğluna koymuştur. Cristiano ronaldo babasını çok sevmekteydi. Ancak babasını 2005 yılının sonlarında kaybetti

Videolu (Kesin İzleyin %100 izleyin adamın dibi oldugunu anlayacaksınız

  Bölüm 1 Bölüm 2 Bölüm 3 Bölüm 4 Bölüm 5