reklam

16 Mayıs 2013 Perşembe

App Store'da Rekora Ulaşıldı



Apple uygulama mağazasında bir süredir devam eden heyecanlı bekleyiş sona erdi ve 50 milyarıncı uygulama indirildi. Ödül kazanan şanslı kişinin kim olduğu ise henüz açıklanmadı.

Apple uygulama mağazası App Store'da bir süredir devam eden heyecanlı bir bekleyiş sona erdi. 2008'de kullanıma açılan App Store üzerinden 50 milyarıncı uygulama bugün indirildi.
İlk 25 milyar uygulama indirme sayısına 3 yıl 8 ay gibi bir sürede ulaşabilen App Store, ikinci 25 milyara ise sadece 14.5 ayda ulaşmayı başardı.

 Uygulama  İndirme Rakamlarının Yıldan Yıla Artışı
İndirilen 50 milyarıncı uygulama Apple için önemli bir rekor ve yeni birkilometre taşı anlamına gelirken, bu uygulamayı indiren şanslı kişi için degüzel bir ödül sunuyor.
50 milyarıncı uygulamayı indiren kişi 10 bin Dolarlık uygulama mağazası hediye çeki kazanırken, hemen ardından gelen 50 şanslı kişi ise 500'er Dolarlık hediye çeklerine hak kazandılar.
   
Talihlilerin kimler olduğu henüz açıklanmadı ancak Apple tüm kullancılarına"siz olmasaydınız olmazdı" cümlesi ile resmi sitesi üzerinden teşekkür etti.
Yaklaşık 13 gün önce Apple sitesine ve App Store'a eklenen sayaç ile 50 milyarıncı uygulama kampanyası başlatılmış ve son günlerde paylaşılan"50 milyar" odaklı görseller ile kampanya sürdürülmüştü.
   
Birkaç gün önce yayımladığımız "Apple Store'da Büyük Heyecan Sürüyor" başlıklı haberimizde yer alan görsellerde 50 milyar rakamının büyüklüğünü anlatan çeşitli kıyaslamalar yapılıyor; 50 milyar tuğla ile 12 adet Çin Seddi'nin inşaa edilebileceği ve 50 milyar adım ile Dünya'nın çevresininde 800 defa tur atılabileceği yönünde ilginç bilgiler paylaşılıyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder