reklam

16 Mayıs 2013 Perşembe

Windows Phone, YouTube'suz Kalabilir!


Microsoft tarafından yenilenen Windows Phone için YouTube uygulaması, Google'ın yolladığı ihbarname sonrası marketten kaldırılabilir. Detaylar haberimizde.


Google'ın Windows Phone platformu için pek uygulama geliştirmediği biliniyor. Resmi Google MailTalkDriveChrome ve YouTube başta olmak üzere pek çok uygulamayı Windows Phone için geliştirmeyenGoogleMicrosoft'un yaptığı YouTube uygulamasını platformdan kaldırmasını istedi.
Google'a göre hazırlanan Windows Phone için YouTube uygulamasındaMicrosoftYouTube API kullanım şartlarına uymayarak reklamların çıkmasını engelliyor.
The Verge'ün yaptığı habere göre Google'ın Microsoft'a ihtarname yolladığı ve ihtarnamede de yukarıdaki durumun anlatıldığı, daha sonra da uygulamanın yenilenmesi durumunda marketten kaldırılmasını ve indirilmesinin engellenmesini istediği ortaya çıktı.
Microsoft'tan gelen açıklamaya ise Google'ın istediği reklam paylaşımını gerçekleştiren API'ler kendileriyle paylaşıldığında, uygulama içerisine ekleneceği belirtildi. Google ile beraber çalışmanın önemine değinenMicrosoft, işbirliği sonucu ortak müşterilerin de yararına olacağı vurgulandı.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan güncellemeyle beraber gerçekten bir uygulamaya dönüşen Windows Phone için YouTube, bakalım gerçekten marketten kaldırılacak mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder