reklam

16 Mayıs 2013 Perşembe

Galaxy S4'ün Dahili Hafızası Boşalacak


Samsung, dahili depolamanın yaklaşık 8 GB'a yakın kısmını kullanan Galaxy S4 için yeni bir güncelleme vermeye hazırlanıyor. Güncelleme sonrası cihazın verimi artırılacak.

16/05/2013 15:25
Samsung'un 27 Nisan'da pek çok ülkeyle beraber Türkiye'de de satışa sunduğu Galaxy S4 modelini daha önce incelemiştik.
Video incelememizde de değindiğimiz gibi, 16 GB'lık Galaxy S4'ün dahili hafızasının neredeyse yarısıSamsung'un cihaza yüklediği yazılımlar tarafından dolduruluyor. MicroSD'ye uygulama taşıma noktasında belli başlı sorunların yaşandığı Android platformunda, dahili hafızanın önemi bu yüzden oldukça üst seviyede.
Kullanıcılardan tepki çeken bu durum, Samsung'u harekete geçirmiş durumda. Teknoloji sitelerinden yazılanlara cevap veren Samsung, dahilidepolamanın büyük bir kısmının cihaz tarafından kullanıldığının farkındaoldukllarını, ve Haziran ayında çıkaracakları güncellemeyle bu sorunun önüne geçeceklerini duyurdu.
Böylece kullanılan dahili depolama miktarı azaltılacak ve kullanıcılara daha boş bir alan sunulacak. Ayrıca bu güncellemeyle beraber RAM kullanım optimizasyonunun da gelebileceği konuşulanların arasındaki yerini alıyor. Çünkü TouchWiz ciddi bir RAM tüketimine sahip bir arayüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder